Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σαπούνι καλλυντικό Shik ιδανικό για τη χρήση σε σάουνα ή ατμόλουτρο 180 g

Το σαπούνι αποτελείται κατά 93% από συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι ένα φυσικό προϊόν για προσωπική υγιεινή, κατασκευασμένο κυρίως από φυσικά συστατικά. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά εκχυλίσματα και έλαια, αυτό το σαπούνι προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει φυσική και απαλή φροντίδα στο δέρμα, ενώ το άρωμά του μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη χρήση, μετατρέποντας τη διαδικασία σε πραγματική απόλαυση.
€3,00
Παραγωγός: Διάφορα
Κωδικός προϊόντος: 04973
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Συστατικά: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Tallowate, Aqua, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Etidronic Acid, BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, CI 77891.

Συστατικά: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Tallowate, Aqua, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Etidronic Acid, BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, CI 77891.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Η κρέμα είναι ιδανική για την περιποίηση των νυχιών και του δέρματος των ποδιών, προσφέρει αξιόπιστη προστασία από μύκητες και παθογόνα βακτήρια, μειώνει αποτελεσματικά την εφίδρωση.
€4,00
Το λάδι κατά της τριχόπτωσης με έλαιο κολλιτσίδας και εκχύλισμα αλογοουράς είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και την πρόληψη της τριχόπτωσης.
€3,60
Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού με το υγρό σαπούνι Green Pharmacy. Με ένα εκλεπτυσμένο άρωμα από Τριαντάφυλλο και Βαμβάκι, αυτό το σαπούνι αφήνει τα χέρια σας απαλά, καθαρά και αρωματισμένα, ενώ παράλληλα φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας.
€3,60
Η κρέμα ματιών IMPALA LOOK UP! Cream with Anti-Gravity Active είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανακουφίζει από την αίσθηση βαρύτητας στα μάτια και να απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα σημάδια κόπωσης και το πρήξιμο στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Χάρη στη βιταμίνη Ε, το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα φλοιού Lapacho που περιέχονται στην κρέμα, το δέρμα των βλεφάρων συσφίγγεται και δείχνει νεότερο.
€6,00