Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Ο Τονωτικός Ορός για τα Μαλλιά με Τζίντζερ και Καφεΐνη από την The Doctor αναζωογονεί και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής. Σχεδιασμένος για μαλλιά με τάση για τριχόπτωση και αργή ανάπτυξη, αυτός ο ορός ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών, διεγείρει την ανάπτυξη και χαρίζει δύναμη και λάμψη.
€4,50
Ο ορός μαλλιών με κερατίνη, αργινίνη και βιοτίνη από την The Doctor έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει δύναμη και ανάπτυξη στα μαλλιά. Η σύνθεσή του περιέχει έναν δραστικό συνδυασμό φυσικών συστατικών που ενισχύουν τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά, με τάση για τριχόπτωση.
€4,50
Η κρέμα προσώπου με τζίνσενγκ «The Doctor» είναι γνωστή για τις εκπληκτικές της ιδιότητες. Εμπλουτισμένη με ειδικά ιχνοστοιχεία, τα οποία λειτουργούν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά, η κρέμα συμβάλλει στην επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Αυτή η μοναδική σύνθεση προάγει την ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την υγιή και αναζωογονημένη.
€1,60
Με λάδι macadamia και κερατίνη, προσφέρει εύκολο χτένισμα, αναζωογονεί την τρίχα επαναφέροντας την φυσική της λάμψη. Ιδανικό για προσθήκη όγκου, ή για δημιουργία λείου στυλ.
€3,80