Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Καλλυντικό σαπούνι L’ Ode «Μελισσόχορτο» 60 g

Ποιοτικό σαπούνι σε προσιτή τιμή που εξασφαλίζει σχολαστικό και απαλό καθαρισμό, χωρίς να διαταράσσει το φυσικό επίπεδο pH του δέρματος. Προλαμβάνει την εμφάνιση ξηρότητας, ξεφλουδίσματος και ερυθρότητας, διατηρώντας το δέρμα υγιές και περιποιημένο. Το σαπούνι περιέχει φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος μελισσόχορτου, πλούσιου σε βιταμίνες, που τονώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Το σαπούνι χαρίζει στο δέρμα βελούδινη υφή και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα βοτάνων, κάνοντας τη φροντίδα του δέρματος ακόμα πιο ευχάριστη.
€1,40
Κωδικός προϊόντος: 61799
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Χρήση: Με απαλές κινήσεις, δημιουργείστε αφρό σε νωπή επιδερμίδα. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Συστατικά:  Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Tallowate, Aqua, Glycerin, Parfum, Melissa Officinalis Leaf Extract, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Etidronic Acid, BHT, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Limonene, Citral, CI77891.

Χρήση: Με απαλές κινήσεις, δημιουργείστε αφρό σε νωπή επιδερμίδα. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Συστατικά:  Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Tallowate, Aqua, Glycerin, Parfum, Melissa Officinalis Leaf Extract, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Etidronic Acid, BHT, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Limonene, Citral, CI77891.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€2,00 €4,00
Η δύναμη των φυτικών ελαίων και εκχυλισμάτων για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας! Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό λιπαρών και μικτών επιδερμίδων. Περιέχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει περάσει από δερματολογικό έλεγχο. Παράγεται χωρίς δοκιμές σε ζώα (με πιστοποίηση PETA). Η συσκευασία είναι από 100 % ανακυκλωμένο πλαστικό.
€4,20
Η μαύρη αλγινική μάσκα καθαρίζει τέλεια τους πόρους, απομακρύνει τις τοξίνες και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και λαμπερό. Χάρη στη μοναδική σύνθεση με ενεργό άνθρακα, η μάσκα διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και την περίσσεια σμήγματος. Τα φυσικά συστατικά όπως ο χυμός φύλλων αλόης βοηθούν στην καταπράυνση του δέρματος, αφήνοντάς το αναζωογονημένο και ενυδατωμένο.
€3,00
Η διπλή ξύστρα μακιγιάζ IMPALA Sharpener II είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεσεσέρ. Η ξύστρα διαθέτει δύο ανοίγματα διαφορετικής διαμέτρου, επιτρέποντάς σας να ακονίζετε τόσο τυπικά όσο και παχύτερα μολύβια για τα μάτια και τα χείλη. Οι υψηλής ποιότητας λεπίδες εξασφαλίζουν τέλεια ακρίβεια και κοφτερό άκρο, αποτρέποντας το σπάσιμο της μύτης. Ο συμπαγής και εργονομικός σχεδιασμός καθιστά την ξύστρα βολική στη χρήση και στη μεταφορά. Με την ξύστρα IMPALA Sharpener II, τα μολύβια σας θα είναι πάντα έτοιμα για τέλειο μακιγιάζ.
€3,00
Το βοτανικό ελιξίριο από την μάρκα «Green Pharmacy» προορίζεται για την ενυδάτωση και τη λάμψη των μαλλιών. Χάρη στο σύμπλεγμα φυσικών φυτικών συστατικών, το προϊόν εμπλουτίζει τα μαλλιά με βιταμίνες, πολυφαινόλες, φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά. Δημιουργεί έναν ελαφρύ προστατευτικό φραγμό που διατηρεί τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα.
€4,00